/main_page.html/hier_vindt_u_informatie_over_de_organisatie_en_de_.html/agenda.html/activiteiten.html/nieuwsberichten.html/contact.html/links.html/foto-galerij.html

Terug

 

Lezing door Gerrit Jansen

Numerologie

 

 

 vrijdag 14 juni 2013

20.00-22.30 uur

Kaarten: € 12,50

Vanwege de verwachte belangstelling is reserveren aanbevolen!

 

  

Voor de derde keer is spiritueel numeroloog Gerrit Jansen uit Doetinchem onze gast voor een bijzondere avond waarin de lach een speciale plaats heeft. Op vrijdag 14 juni zet Gerrit ons opnieuw op ons nummer. Een echte aanrader! Vanuit de numerologie kun je de levensopdracht duiden waarmee de geest naar de aarde komt. De geest zoekt hiervoor een lichaam uit wat genetisch wordt afgestemd op de missie. Wanneer er een goede afstemming aanwezig is tussen geest en lichaam zal men vanuit een bezieling kunnen leven. 

 

Tijdens de avond kunt u uw naam en 1e geboortenaam op een briefje schrijven. Gerrit zal dan op basis van uw geboortedatum en 1e geboortenaam inzicht geven in uw gekozen uitdaging en in welke fase u nu in uw leven zit. Het is wel de bedoeling dat men altijd bij zijn of haar eigen waarheid blijft dus laat u zich vooral niet op deze avond wegcijferen.  

 

Gerrit Jansen heeft een praktijk als numeroloog in Doetichem. Hij is een veel gevraagd spreker en geeft lezingen door het hele land.Numerologie is de kennis van de getallen of vibraties en werd reeds eeuwen geleden door grote wijsgeren (o.a. Pythagoras) toegepast. Ieder getal heeft zijn eigen vibratie en daarmee zijn eigen speciale kenmerken. In de numerologie wordt gewerkt met de getallen 1 t/m 9 en met de meester-getallen 11, 22 en 33. Met uitzondering van de meestergetallen worden alle getallen herleid tot één cijfer. Voor de numerologie is de geboortedatum en de volledige geboortenaam belangrijk. Niemand krijgt zomaar een naam en wordt toevallig op een bepaalde datum geboren.

 


Wanneer: vrijdag 14 juni 2013

Aanvang: 20.00 (zaal open vanaf 19.30 uur)

Locatie: Spiritueelcentrum De Witte Roos, Dronensingel 1 te Bodegraven

Deelname: € 12,50 - reserveren aanbevolen!