/main_page.html/hier_vindt_u_informatie_over_de_organisatie_en_de_.html/agenda.html/activiteiten.html/nieuwsberichten.html/contact.html/links.html/foto-galerij.html

Lezing door Daniëlle van Dijk

'Het geheim van de Lijkwade van Turijn'

 (Goede) Vrijdag 3 april 2015

Aanvang: 20.00 uur (zaal open 19.30 uur)

    Deelname: € 10,00

 

Op vrijdag 3 april, Goede Vrijdag, houdt Danielle van Dijk een lezing over het geheim van de Lijkwade van Turijn. Ze schreef een boek over dit thema: ‘De Lijkwade van Turijn; doodskleed van Jezus, doopkleed van Christus’ (februari 2015) en kwam tot opzienbarende ontdekkingen.


Achtergrond: De Lijkwade van Turijn is geen vervalsing en geen schildering. In maart 2014 is eindelijk door vooraanstaande wetenschappers aangetoond dat de Lijkwade van Turijn echt is en uit de tijd van Jezus komt. Van 19 april tot 24 juni 2015 wordt de Lijkwade waarin Jezus bijna 2000 jaar geleden daadwerkelijk begraven is, opnieuw tentoongesteld in de kathedraal van Turijn.


Inhoud lezing:

het wonder van het Lichtlichaam van Jezus, het grootste geheim der mensheid.

De okerkleurige afbeelding van het gehele lichaam van Jezus op de lijkwade is merkwaardigerwijze een negatief. Pas als je foto’s van de Lijkwade maakt, zie je op de negatieven tot in detail hoe de gestalte van Jezus geweest moet zijn. De afbeelding is ook driedimensionaal. Niemand kan verklaren hoe deze afdruk van Jezus op de doek ontstaan is. Tot op heden houdt geen enkele theorie stand.

Lees meer op: www.danielle-vandijk.nl


Danielle van Dijk geeft in de lezing over haar boek een overtuigende verklaring vanuit de esoterie. Het geheim schuilt volgens haar in het Lichtlichaam van Jezus dat vrijkomt bij de Opstanding.         

Het boek is die avond met korting te koop. Eerder schreef zij: ‘Het Christusbewustzijn’ (2008) en ‘Maria Magdalena, vrouw naast Jezus’ (2012).

Drs. Danielle van Dijk (1953) houdt zich al meer dan veertig jaar bezig met geesteswetenschappen, esoterie en gnostiek. Ze studeerde Nederlandse taal- en letterkunde in Utrecht en Amsterdam. Vanaf 1975 is ze docent op de Stichtse Vrije School in Zeist (VO). Ze geeft lezingen over haar boeken en workshops meditatie.

 

Wanneer: Vrijdag 3 april 2015

Aanvang: 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur)

Locatie: Spiritueelcentrum De Witte Roos, Dronensingel 1 in Bodegraven

Kosten: € 10,-

Aanmelden is noodzakelijk.